Hugh Jackman joaca in noul spot TV Lipton Ice Tea - "Join the dance", creata de DDB Paris

Hugh Jackman revine intr-o noua campanie pentru Lipton Ice Tea in spotul TV “Join the Dance”, creat de DDB Paris si adaptat de Gutemberg Londra, potrivit unei informari de presa GMP PR.

Endorser pentru Lipton Ice Tea inca de anul trecut, Hugh Jackman a fost protagonistul spotului “Tokyo Dancing Hotel”. Anul acesta, actorul a filmat pe plajele si strazile din Montevideo si Punta del Este, Uruguay .

“Mi-a placut atat de mult sa filmez spotul de anul trecut, Tokyo Dancing Hotel, incat atunci cand am citit scenariul spotului pentru 2011 si am vazut ca trebuie sa dansez din nou, am fost extrem de incantat. Concret, am mers pe platoul de filmare de pe plaja in fiecare zi si am dansat alaturi de cincisprezece oameni, la inceput, apoi, din ce in ce mai multi, pana s-au adunat 150 de oameni. Mi-a placut foarte mult sa filmez acest spot”, a declarat Hugh Jackman.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Irina Crudu
acum 13 ani
Imi place mult reclama asta! E foarte fresh! Iar Hugh Jackman este o alegere foooooare buna :D!
flavia voicu
acum 13 ani
Eu i-am nimerit in Plazza mall si mi-au placut la nebunie, i-am si filmat. Ma rog..pentru prima oara vad un flashmob organizat la noi.

Va dau link-ul sa il vedeti si voi si sa imi spuneti cum vi se pare.

http://www.youtube.com/watch?v=3ft31nIouno&feature=channel_video_title



Branded


Related