Next Advertising semneaza campania-serial "Nu vreau sa te mai vad" pentru ferestrele termoizolante QFort

Sub sloganul "Dragostea trece, QFort rezista”, campania-serial "Nu vreau sa te mai vad", realizata de Next Advertising, promoveaza ferestrele termoizolante Qfort. Campania se va desfasura in perioada aprilie-noiembrie 2011, iar primele 3 spoturi difuzate sunt "Politist", "Motociclist" si "Iepurele".

Mihaela Stefanica (Copywriter, Next Advertising) rezuma campania: "De ce iubim ferestrele. Genul: serial. O doamna cu putin noroc in dragoste este nevoita sa se desparta de un numar impresionant de domni, care mai meserias decat altul. Cum alegerile ei sunt multe si nefericite, doamna va ramane cu putin, dar totusi cu atat de mult: cu o fereastra care rezista si rezista si rezista. Morala: Dragostea trece, QFort rezista".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Alina Marinescu
acum 8 ani
Unele din cele mai amuzante si in acelasi timp memorabile reclame.

Felicitari

natalia conran
acum 8 ani
amuzant, memorabil... "nu vreau sa te mai vad'!


Related