Compania Chainsaw Europe lanseaza prima librarie virtuala ce contine compozitii muzicale

Compania Chainsaw Europe lanseaza pe 14 aprilie, ora 22:00 prima librarie virtuala (www.chainsawaudio.com) in fata unui public alcatuit din reprezentanti ai industriilor de marketing, publicitate si productie, informeaza un comunicat emis de Saatchi&Saatchi.

"Suntem extrem de entuziasmati. Multumita mediului online, avem acum posibilitatea de a alege dintr-o baza consistenta de talente muzicale de pe piata locala. Iar aceste talente pot veni acum in intampinarea cererilor din intreaga lume.", a declarat John Florescu (fondatorul Chainsaw Europe).

Libraria online este prima din piata locala care pune la dispozitia utilizatorilor compozitii muzicale originale, muzica de librarie pentru filme, reclame si jocuri. Selectia prezenta pe site contine melodii din genuri precum pop, latino, chill out sau cinemateca, ia portofoliul este actualizat in mod constant. Clientii pot achizitiona melodii personalizate prin intermediul serviciului PayPal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related