Brands&Bears si Knorr suna castigator!

In perioada 3 Octombrie - 23 Decembrie 2005 Knorr impreuna cu Brands&Bears deruleaza cea mai tentanta Campanie a Sezonului! Inedita, amuzanta, foarte Knorr si foarte Bears!

Inscrierea in promotie este simpla si in acelasi timp gratuita! Un singur telefon la numarul 0 800 822 822 (telverde) si esti deja inscris! Daca nu vrei "de pe fix" poti s-o faci si "de pe mobil": trimiti un SMS continand codul de bare de pe orice produs Knorr la numarul 1820 (tarif normal) sau direct din magazin - acolo unde promoterii Knorr sunt prezenti! Mecanismul este, de asemenea, foarte simplu! In fiecare saptamana prin tragere la sorti sunt sunati 50 de potentiali castigatori care trebuie sa indeplineasca o conditie simpla: trebuie sa aiba un produs Knorr sau Knorr Delikat la ei! Daca vor raspunde corect la intrebarile ale caror raspunsuri se gasesc pe ambalajul produsului pe care il au la ei, ei vor castiga automat 100 de Euro! Mai multe produse Knorr vor aduce, logic...mai multe sute de euro!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related