THE PRACTICE ofera servicii complete de PR online si offline pentru Medsana

THE PRACTICE  va oferi solutii complete de PR offline si online in vederea informarii publicului despre activitatea Centrului Medical Medsana si despre serviciile sale pe parcursul urmatorului an, informeaza un comunicat emis de THE PRACTICE.

"Ne dorim sa comunicam intr-un mod cat mai eficient si responsabil atuurile si valorile Medsana catre publicul nostru tinta si suntem convinsi ca impreuna cu echipa THE PRACTICE vom alege cele mai potrivite metode de a face acest lucru", a declarat Anca Sert (Coordonator Departament Marketing, Centrul Medical Medsana).

“Domeniul medical este prin excelenta unul in care nu iti permiti sa gresesti, de aceea si comunicarea din jurul serviciilor trebuie sa fie ireprosabila. Vorbim despre responsabilitate, una pe care ne-o asumam cu bucurie in comunicarea pentru Centrul Medical Medsana”, a declarat Gabriela Lungu (Mmanaging Partner, THE PRACTICE).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related