Evenimentul de lansare a televizoarelor LG Cinema 3D a adus 2 intrari in Cartea Recordurilor

Cea mai numeroasa audienta care a vizionat un film 3D (1500 de oameni) pe cel mai mare ecran 3D din lume (27 m x 11 m) au fost cele doua recorduri mondiale confirmate de Guinness Book imediat dupa evenimentul de lansare pe piata globala a televizoarelor LG Cinema 3D, care a avut loc pe 21 aprilie la Paris. Publicul a urmarit filmul de animatie "Rio" la Le Grand Palais. Printre invitati s-au numarat si actorii Sophi Marceau si Isabelle Giordano si regizorul Claude Lelouch.

„Legatura dintre Cinema 3D si divertisment este una naturala” a declarat Kyung-hoon Byun (Vicepresedinte executiv si director international de vanzari si marketing, Home Entertainment a LG Electronics). „Acesta este motivul pentru care Cinema 3D va fi prezent la festivalul de film Cannes luna viitoare, parte a unei campanii ample care se adreseaza direct publicului larg, dovedindu-le progresul considerabil al tehnologiei 3D.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related