LG Electronics Romania, cel mai premiat brand pe Social Media, in cadrul RoBlogFest 2010

LG Electronics Romania a fost premiata pentru doua campanii dezvoltate de Kinecto in mediul online - ConcursLG si CinemaLG - in cadrul celei de-a cincea editii a RoBlogFest, competitie anuala ce desemneaza cele mai bune bloguri si campanii social media. Premierea a avut loc vineri, 26 martie, in cadrul unui eveniment organizat in clubul Fratelli.

Campania ConcursLG, inscrisa in sectiunea "Best Use of Social Media intr-un mix de comunicare" a fost recunoscuta de juriul RoBlogFest in cadrul competitiei, primind un calificativ de 9.15.

ConcursLG reprezinta o campanie desfasurata anul trecut in mediul online, in doua etape. Astfel, in prima etapa (www.concurslg.ro/concurs1), patru bloggeri renumiti au dezvoltat fiecare un concurs pentru cititori, premiul fiind un televizor LH5000. Cea de-a doua etapa (www.concurslg.ro), a presupus implicarea bloggerilor in promovarea artei digitale, premiul fiind un televizor LCD LG, cu tehnologie backlight LED.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related