Cristian Petre devine Associate Partner la Brandient

Cristian Petre a devenit Partener Asociat la Brandient, firma de consultanta in strategie, design si valoare de brand. Cu o remarcabila experienta in campanii de publicitate, identitate corporatista si design de ambalaj, Cristian a ales sa se dedice proiectelor de branding, in consonanta cu personalitatea lui perfectionista si menirea sa de designer.
Cristian Petre a venit la Brandient in 2004, ca Senior Art Director, dupa o impresionata cariera in publicitate, la Saatchi & Saatchi si D'Arcy DMB&B Romania.

«Cristi este un talent genuin in graphic design si ne-am considerat norocosi cand a decis sa paraseasca lumea publicitatii si sa ni se alature », spune Aneta Bogdan, Managing Partner la Brandient. « Cristi este fascinat de identitatea de ambalaj si demonstreaza, cu fiecare nou proiect, ca a fi creativ inseamna a vedea cu alti ochi realitatea inconjuratoare si a impartasi celor din jur din trairile tale. »

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related