Trei spot-uri noi pentru produsele Raiffeisen Bank, semnate de Saatchi & Saatchi

Trei spot-uri noi pentru produsele Raiffeisen Bank, semnate de Saatchi & Saatchi

Saatchi & Saatchi a creat trei spot-uri noi pentru Raiffeisen Bank, care promoveaza Cardul de Pensie si creditul de nevoi personale Flexicredit. Cele trei spot-uri fac parte din doua campanii diferite si vor rula la TV pana la finalul anului.

Campanie "Card de Pensie"
Conform reprezentantilor Saatchi & Saatchi, spot-ul care promoveaza Cardul de Pensie de la Raiffeisen Bank face parte dintr-o campanie de sine statatoare, cu obiective de achizitie, crestere de awareness si imagine pentru produsul special destinat segmentului de pensionari. Campania are o promotie atasata.

Conceptul creativ a pornit de la ideea ca pentru un pensionar timpul este important. Cardul de pensii vine ca un mijloc sigur si convenabil pentru incasarea pensiei, fara drumuri si stat la cozi. Astfel, batranii se pot bucura de timp alaturi de cei dragi, de plimbari in parc cu nepotii si de momente de relaxare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

nnn ooo
acum 10 ani
O insulta la adresa notiunii de familie, reclamele numarul 2 si 3. Sa nu mai zic ca sunt si depresive. Alte reclame la care sa schimbi canalul cand le vezi.


Branded


Related