Agentia Media Insight gestioneaza contul de media Plus Discount

Media Insight a adaugat de curand in portofoliul sau un nou client. Plus Discount este un jucator recent aparut pe piata de retail din tara noastra care isi propune sa deschida pana la jumatatea lunii noiembrie 15 magazine de tip discounter, in Bucuresti si alte orase din tara, o retea in care vor fi oferite spre vanzare produse alimentare, precum si electrocasnice sau produse de uz casnic.

Plus Discount este cont nou si pe piata de publicitate. Media Insight ofera clientului servicii media de planificare strategica si tactica, monitorizare, cercetare si analiza a mediului competitiv, dar si servicii de negociere si cumparare de spatiu media. Prima sarcina a agentiei Media Insight este aceea de a ii ajuta pe reprezentantii Plus Discount sa implementeze strategia de media a campaniei de lansare, o campanie ce va avea in mixul de comunicare cele mai importante statii TV si radio, dar care va folosi si panotajul stradal. Abordarea strategica urmareste construirea imaginii noului retailer pe piata romaneasca prin acoperirea media atat la nivel local, pentru fiecare magazin din retea, cat si la nivel national pentru intregul lant de magazine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related