Laura Tampa este noul Managing Director

Laura Tampa a fost numita Managing Director al agentiei Grey Worldwide Romania. Mihail Vartosu, fondatorul companiei, va oferi in continuare consultanta de management si marketing de pe pozitia de Strategic Advisor al Grey Global Group in Balcani.
Aceste schimbari reflecta schimbul de generatii cu care se confrunta piata de publicitate din Romania in general si Grey Worldwide Romania in particular. Grey va asigura astfel o continuitate in ceea ce priveste performanta si va ridica la noi standarde calitatea creatiei si a serviciului cu clientii.

Laura Tampa reprezinta noul val al comunicarii non-conventionale, indraznete si pline de succes. Laura si-a adus contributia la cresterea afacerii companiei Grey in Romania inca din anul 2003, imbinand cunostintele sale excelente despre comportamentul consumatorului cu stapanirea perfecta a disciplinelor comunicarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VMLY&R COMMERCE

VMLY&R COMMERCE este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related