Biroul Google nou deschis in Romania va fi condus de Dan Bulucea, angajat al Microsoft timp de 12 ani

In noiembrie 2010, Google deschide un birou de afaceri in Bucuresti, coordonat de o echipa locala condusa de Dan Bulucea, care a fost in ultimii 4 ani Director de Business si Marketing al Microsoft Romania. Anterior acestei pozitii, Dan Bulucea a fost timp de 3 ani Senior Platform Strategy Manager la sediul Microsoft din Munchen pentru Europa Centrala si de Est. Dan a lucrat la Microsoft timp de 12 ani.

"Scopul Google este de a oferi utilizatorilor romani, care sunt foarte activi online, si mai multe instrumente utile si inovatoare in limba locala, precum si de a ajuta companiile romanesti sa aiba o prezenta online si sa isi dezvolte afacerile prin intermediul internetului. Romania este o tara foarte interesanta pentru Google, unde vedem oportunitati atat in ce priveste utilizatorii individuali, cat si companiile", declara Dan Bulucea, noul Country Manager pentru Romania al Google.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related