Raport Zelist de monitorizare a brandurilor cosmetice in presa online, pe Twitter si pe bloguri, in perioada iunie 2009 - iunie 2010

Pentru realizarea topurilor s-au luat in considerare principalele 25 de branduri de cosmetice pentru femei, branduri care sunt comercializate in prezent in Romania.

Topul celor mai mentionate branduri de cosmetice pentru femei in ultimul an:

Topul celor mai mentionate branduri de cosmetice luna trecuta:

Dintre cele mai importante branduri de cosmetice, in perioada 28 iunie 2009 – 28 iunie 2010, cel mai vizibil brand a fost Avon, cu peste 2.000 de mentionari in social-media romaneasca. Pe locul secund se situeaza bradul Dove, care in perioada studiata a fost mentionat de 1.365 de ori in social-media. Oriflame este cel de-al 3-lea brand in topul celor mai vizibile in social-media, fiind mentionat in perioada amintita de 642 de ori pe bloguri, pe Twitter si in presa online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related