Castigatorii Webby Awards 2010 (editia a 14-a)

Foursquare, Twitter, Jim Carrey, Daryl Hall si The Muppets sunt doar cativa dintre castigatorii Webby care vor fi onorati, alaturi de Roger Ebert, OK Go, Amy Poehler si co-inventorul internetului, Vinton Cerf, la cea de-a 14-a editie a Webby Awards.

Membri ai Academiei ca Martha Stewart, Matt Groening si Arianna Huffington au facut parte din juriul care a selectat castigatorii Webby Awards, in timp ce oameni din jurul lumii au ales castigatorii Webby People's Awards.

A fost atins un nou record Webby: aproape 1 milion de voturi au fost acordate in competitia stransa, in care, proiecte incipiente ca 'Reel Good Show' de la Next New Network (Variety Video), 'Texts from Last Night' (Mobile Entertainment), si Amir Blumenfeld de la College Humor (Individual Performance) au invins finalisti mai puternici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related