Ursus Breweries isi incredinteaza portofoliul agentiilor GreenPixel si Kubis, timp de 1 an

Ursus Breweries, lider pe piata berii din Romania, anunta integrarea serviciilor sale de digital media pentru toate marcile din portofoliu. Aceasta mutare vine in urma unui pitch organizat in luna martie a acestui an.

Avand in vedere complexitatea portofoliul Ursus Breweries, compania a decis sa incredinteze acest cont agentiilor GreenPixel si Kubis, pe o perioada de 1 an.

"Ursus Breweries are ambitia de a se autodepasi, ambitia de a explora frontiera moderna a marketingului. Marketingul digital nu constituie o exceptie. Intentionam sa demaram o transformare sistematica a capacitatilor noastre de a interactiona, de a comunica si de a aborda consumatorii in mediul digital. Suntem bucurosi ca vom fi insotiti in aceasta calatorie de catre doi parteneri locali, cu care suntem entuziasmati sa lucram impreuna", a declarat Grant McKenzie, Vice-Presedinte Marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related