Draftfcb anunta campania Redd's "Complimente pentru fete" cu ocazia zilei de 8 martie

[UPDATE] Creata si coordonata de agentia Draftfcb, campania "Complimente pentru fete" inseamna 8 zile in care Redd's isi propune sa surprinda si sa flateze fetele prin flashmob-uri, compliment cards, pe Facebook, in mall-uri si la petreceri, informeaza un comunicat emis de Draftfcb. Campania are componente de eveniment, 1-2-1, sampling, online si on premise.

Componenta online a campaniei, realizata de agentiile Draftfcb si Kubis Interactive, a debutat cu 5 filmulete in care baietii isi recunosc feminitatea: 1, 2, 3, 4, 5. Tot online, pe pagina de Facebook Redd’s – Too Tasty For Men, aplicatia "Complimente pentru fete" incurajeaza doamnele sa scrie de ce sunt mandre ca sunt femei sau sa convinga barbatii din lista lor de prieteni sa faca testul de feminitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related