RESPECT ME colectia toamna - iarna

Respect ME este o linie completa adidas Originals special conceputa pentru femeile tinere care doresc un look urban feminin pe care il pot adopta oricand si oriunde. Colectia adidas Missy Elliott este special conceputa pentru a oferi incredere in sine femeii care o poarta. Respect ME este mai mult decat o simpla linie de imbracaminte si incaltaminte, este un adevarat imn dedicat femeilor puternice chiar de catre regina hip hop-ului, Missy Elliott.

De-a lungul timpului Missy Elliott a reusit prin intermediul versurilor sale sa creeze o legatura foarte puternica cu fanii ei, care ii apreciaza inteligenta si onestitatea. Aceeasi onestitate si abordare o regasim si in noua colectie toamna - iarna Respect ME. Missy a gandit noua colectie pentru a fi purtata indiferent de ora de catre femeile tinere, adepte ale look-ului de strada urban feminin. Fiecare aspect al colectiei Respect ME reflecta personalitatea lui Missy Elliott cat si atasamentul sau fata de adidas. Atitudinea ei, stilul sau original cat si ineditul simt al umorului se regasesc in fiecare produs din noua colectie. Respect ME toamna - iarna se inspira din stilul strazii, stilul hip -hop de tip old school dar are o viziune noua, special gandita pentru noua generatie hip - hop. Colectia are la baza 3 concepte care formeaza in final un tot unitar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related