Kinecto intra in grupul TEMPO

Cu experienta a peste 7 ani in servicii de comunicare interactiva, Kinecto va beneficia de resursele de know how create in cadrul companiilor din grupului TEMPO, propunandu-si sa redefineasca lumea digitala.

TEMPO Creative Group anunta intrarea companiei Kinecto in cadrul agentiilor sale specializate printr-un parteneriat care marcheaza o premiera pe piata de comunicare din Romania - o agentie independenta de comunicare digitala se alatura unei grup independent de companii specializate de comunicare pentru a maximiza impreuna valoarea adaugata oferita clientilor.

Kinecto isi propune sa ofere servicii specializate de "digital interaction" clientilor tuturor agentiilor din cadrul Tempo Creative Group si sa adreseze nevoia de dezvoltare a pietei de specialitate prin solutii inovative. Compania este detinuta de Radu Ionescu in proportie de 50% si Dragos Grigoriu in proportie de 50% si estimeaza anul acesta venituri provenite din consultanta in comunicare digitala de 1 milion de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

SectiuneBranded


Related