TPU.ro a crescut, in septembrie, cu 21% numarul de utilizatori unici

Platforma colaborationala TPU.ro ("Toti pentru unul") a inregistrat in luna septembrie peste 560.000 utilizatori unici, aproape 3 milioane de afisari si circa 850.000 de vizite, conform SATI.

Mai mult decat atat, luna aceasta, TPU.ro a intrat in top 50 site-uri monitorizate de SATI si a realizat cu 21% mai multi utilizatori unici fata de luna august.

Ulterior lansarii din aprilie, TPU.ro a inregistrat o medie lunara de crestere a numarului de vizitatori unici de 18 procente; o medie de 22% in ceea ce priveste vizitele, crescand, in medie, cu 19% numarul lunar de afisari realizate pe site.

De asemenea, numarul de membri inregistrati in comunitatea TPU.ro a crescut in medie cu 20% in fiecare luna, demonstrand ca premiul 1 luat la Webstock pentru categoria "User Generated Content" nu e o intamplare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related