Comunicatedepresa.ro - servicii complete pentru distributia si monitorizarea comunicatelor de presa

Comunicatedepresa.ro se prezinta din aceasta luna in haine noi propunand un design mai prietenos si oferind utilizatorilor accesul la facilitati avansate pentru distributia si monitorizarea de comunicate de presa.
"Serviciile oferite de Comunicatedepresa.ro sunt in continuare oferite gratuit utilizatorilor insa companiile care inteleg sa foloseasca relatiile publice si Internetul la adevarata valoare au acum la dispozitie o serie de facilitati care se pot dovedi foarte utile" declara Alin Zainescu, General Manager New Media Agency.

"Am introdus aceste noi facilitati ca o urmare fireasca a evolutiei serviciului nostru. In acest moment Comunicatedepresa.ro are peste 4,000 de utilizatori inregistrati din care peste 1,000 de companii si peste 500 de jurnalisti. Baza de date are o arhiva de aproape 6,000 de comunicate de presa ce au fost distribuite prin intermediul a peste 8,000,000 de alerte e-mail. Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa realizam un instrument util de comunicare pentru companii si pe de alta parte un instrument de informare si cercetare pentru jurnalisti." a mai spus reprezentantul New Media Agency.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related