Prigat lanseaza o noua categorie - still drink cu pulpa de fruct

Compania Quadrant Amroq Beverages lanseaza Prigat Pulp din gama Prigat - Fara Conservanti, inaugurand astfel o noua categorie pe segmentul still drink: bautura racoritoare necarbonatata de portocale si grapefruit cu pulpa de fruct.
In acest an, QAB a investit peste 8,7 milioane de dolari pentru extinderea capacitatilor sale de productie. Datorita acestor noi investitii, capacitatea de productie a bauturilor necarbonatate din gama Prigat - Fara Conservanti va creste cu 47%.

Cifra de afaceri a Prigat a crescut in primul trimestru al anului cu 42%, comparativ cu aceeasi perioada din 2004. In primul semestru al anului 2005, Prigat a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 53% fata de perioada similara a anului trecut, iar in trimestrul al treilea, Prigat isi consolideaza pozitia de lider pe segmentul bauturilor necarbonatate, cu o crestere de 78% a cifrei de afaceri, comparativ cu trimestrul al treilea al anului 2004.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related