HIFIarena impulsioneaza piata de echipamente si solutii hi-fi din Romania

Potrivit unui sondaj realizat de organizatori in perioada expozitiei, 76% dintre vizitatorii chestionati intentioneaza sa cumpere produse de tipul celor prezentate la HIFIarena 2005.
EXPOTEK a organizat, in perioada 10 - 13 noiembrie, cea de-a treia editie a expozitiei HIFIarena - Romanian Home Entertainment Show.

Timp de patru zile, hotelul Crowne Plaza Bucuresti a fost gazda a peste 3.000 de vizitatori dornici sa aleaga solutii audio-video de inalta performanta pentru acasa. Acestia au putut vedea cele mai noi si revolutionare echipamente hi-fi si au beneficiat de consultanta de specialitate oferita de peste 100 de specialisti.
"Consideram editia din acest an un real succes. Ne-am propus sa oferim an de an o imagine cat mai fidela asupra celor mai noi si mai performante echipamente si sisteme hi-fi si home cinema. Potrivit impresiilor expozantilor si ale vizitatorilor, credem ca am reusit acest lucru si chiar mai mult decat atat. HIFIarena, la cea de-a treia editie, a devenit un initiator al tendintelor pe piata hi-fi din Romania", a declarat Sorina Muresan, Director General Expotek.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related