Ultimele doua zile de inscrieri la Desperados Wild Tattoo Design Competition

Ultimele doua zile de inscrieri la Desperados Wild Tattoo Design Competition

In pagina de inscrieri a concursului Desperados Wild Tattoo Design Competition au aparut deja lucrari care concureaza pentru titlul de cel mai „wild” tatuaj la ADfel 2011. Cei interesati mai pot inscrie designuri de tatuaje in spiritul si culorile Desperados pana vineri, 12 august, ora 23:59, pe platforma www.TheCreator.ro/TatuajeleDesperados, unde sunt disponibile detaliile competitiei.

Concurentii acestei competititii trebuie sa inscrie un tatuaj care sa recreeze universul petrecerilor fara ora de incheiere Desperados. Tatuajele trebuie sa fie in culorile brandului, adica in rosu, galben, verde si negru.

La finalul competitiei, vor fi acordate 2 premii: premiul pentru cel mai votat design de tatuaj si premiul pentru cel mai aplicat tatuaj la ADfel. Ambii castigatori vor fi recompensati cu 3.000 de lei.

Castigatorul premiului pentru cel mai votat design de tatuaj va fi desemnat in urma votului juriului profesionistilor si a votului publicului online in perioada 15 – 20 august.

Castigatorul premiului pentru cel mai aplicat tatuaj va fi desemnat in urma centralizarii numarului de persoane care au ales sa li se aplice fiecare din tatuajele finaliste la ADfel, in perioada 18 – 20 august.

Desperados Wild Tattoo Design Competition este o competitie organizata de IQads, powered by Desperados.

Despre Desperados

Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu  tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii.

Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi tatueaza corpul in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana in care oublicul traieste experiente inedite in jurlui brandurilor. ADfel a ajuns la a sasea editie si va avea loc in perioada 15-21 august la Club Fabrica.

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

alexandra tataru
acum 8 ani
Am si eu o intrebare: s-au afisat toate inscrierile? nu am mai vazut nici o modificare iar designul meu nu a aparut. Multumesc anticipat pentru lamurire


Related