Melania Medeleanu, Simona Balanescu si Magda Vasiliu s-au alaturat campaniei sociale "Mame bune, copii sanatosi"

Melania Medeleanu (Megastory, Realitatea TV), Simona Balanescu (Traieste sanatos, Antena 2) si Magda Vasiliu (Focus, Prima TV) s-au alaturat campaniei de strangere de fonduri "Mame bune, copii sanatosi", initiata de World Vision Romania pentru a imbunatati starea de sanatate si de nutritie a mamelor si a copiilor din mediul rural, informeaza un comunicat emis de Rolgalski Grigoriu PR.

Alaturi de Daniela Nane si dr. Ana Culcer, acestea vor vizita mamele si copiii din mediul rural si vor incerca sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta acestia, alaturi de echipa World Vision.

"Ma bucur ca mi s-a oferit oportunitatea de a ii ajuta pe micutii din mediul rural, de a le oferi sansa la o viata mai buna. Cu drag ma voi implica in toate actiunile World Vision din cadrul campaniei si voi incerca sa conving cat mai multi oameni sa se alature cauzei campaniei pentru ca un numar cat mai mare de copii din Romania sa fie sanatosi", a declarat Melania Medeleanu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related