Campania "Toata lumea stie cat de mare e reducerea Lindab" anunta reduceri de 25%

Lindab Romania reintroduce campania promotionala "Toata lumea stie cat de mare e reducerea Lindab”, prin care sunt promovate reducerile de pana la 25% la sistemele de acoperis Nordic 400 si Lindab Roca, informeaza un comunicat emis de Free Communication. Promovarea este realizata prin spot TV (Paris, Venetia), spot radio si online prin www.lindab.ro si www.jgheaburilindab.ro.

“Sotul, actorul Cristi Martin, este si in continuare tras la raspundere de sotie in ceea ce priveste cheltuirea banilor economisiti in urma reducerilor acordate de Lindab. Doar ca din iunie si pana in septembrie a aflat ca Lindab il poate ajuta sa imbunatateasca armonia in viata de cuplu. Astfel, cu banii economisiti, clientii Lindab pot oferi surprize placute persoanelor dragi. Am decis sa pastram tonalitatea umoristica pentru ca are cea mai mare priza la publicul roman. Cu toate acestea, reducerile sunt cat se poate de serioase si de avantajoase pentru toti cei care doresc sa isi puna in aplicare proiectele de constructii sau de renovare. Iar luna septembrie este optima pentru reluarea initiativelor concrete, dupa perioada de concedii”, a declarat Camelia Dinica (Manager PR&Comunicare).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related