Vunk a facut artificii pe tavan la Balul mascat Redd's de la Palatul Bragadiru

Vunk a facut artificii pe tavan la Balul mascat Redd's de la Palatul Bragadiru

Cu cat le oferi mai des ocazia sa se simta ca niste printese...

Vineri seara, la Palatul Bragadiru, Redd’s le-a rasplatit curiozitatea fetelor care au intrat pe redds.ro de pe la jumatatea lunii august incoace si au reusit sa-i seduca pe cei 10 crai misteriosi, pentru a primi invitatii la balul mascat. Fiecare dintre ei avea o pagina de profil si un filmulet de prezentare, asa incat vizitatoarele site-ului sa-si poata gasi un crai pe gustul lor cu care sa stea de vorba prin intermediul mesajelor scrise, incercand sa demonstreze ca au studiat cu atentie profilul si ca merita invitatiile de cate 4 persoane. Agentiile responsabile pentru proiect: DRAFTFCB si Kubis Interactive (care au semnat intreaga campanie de relansare Redd's de vara aceasta).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated