"Re'taste Beer!" - o noua invitatie lansata de Redd's

In aceasta toamna, Redd's Re'vine cu o abordare fresh si lanseaza publicului feminin invitatia de a Re'gandi ce inseamna gustul berii. Campania "Re'taste beer" se adreseaza femeilor moderne, iar Redd's le indeamna sa "Re'descopere berea".

Desfasurata pe canale media clasice si moderne si sustinuta de PR, campania realizata in colaborare cu Draftfcb Re'aminteste consumatoarelor ca placerea de a savura o bere se poate inscrie in micile bucurii ...feminine!

Pentru ca vorbim despre o bere versatila, care se Re'inventeaza cu fiecare aroma, campania a preluat din personalitatea brandului si a transpus spiritul fresh, vesel, plin de culoare al Redd's intr-un concept la fel de proaspat. Indemnul de a "Re'descoperi berea" este transmis prin vizualuri care imbina culori tari, indraznete, cu linii si contururi subtile, reflectand profilul feminin si gustul bogat al berii cu arome.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related