Draftfcb castiga pitch-ul Redd's

Agentia Draftfcb adauga in portofoliul de clienti marca de bere Redd's, detinuta de URSUS Breweries, filiala din Romania a grupului SABMiller.

Contul Redd's a fost castigat de Draftfcb in urma unui pitch desfasurat in lunile iunie-iulie, care a avut ca tema dezvoltarea unei platforme de comunicare pentru brandul Redd's. Rezultatele pitch-ului au fost validate de un studiu calitativ, constand intr-o serie de focus group-uri cu reprezentante ale target-ului Redd's. Agentia Draftfcb urmeaza sa ofere servicii de strategie si creatie pentru Redd's, sustinute de programe de PR.

Oana Padure - Strategic Planning Director Draftfcb: "A fost unul dintre cele mai complexe pitch-uri la care am participat. Ne-am implicat foarte mult, ca echipa, si ne-am bucurat sa ni se confirme, din nou, ca putem lucra atat de bine impreuna. Astfel, castigarea contului a venit ca o recompensa cu atat mai mare cu cat ne-a facut realmente placere sa lucram pentru acest pitch. Brandul Redd's are foarte mult potential pentru a se impune pe piata berii si mai mult, pentru a impune categoria berilor cu arome ca un segment important al acesteia."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related