Mihai Gongu paraseste BBDO si devine Creative Director la GMP Advertising

Incepand cu jumatatea lunii ianuarie 2013 Mihai Gongu paraseste functie de director de creatie la Graffiti BBDO pentru a ocupa aceeasi functie la GMP Advertising, informeaza un comunicat de presa emis de GMP PR. Mihai continua functia ocupata anterior de Stefan Vasilachi, care a devenit la sfarsitul anului trecut Head of Art la G2 Romania. Mihai crede ca, pe langa cresterea vanzarilor si castigarea premiilor, campaniile trebuie sa genereze si emotie, aceasta fiind directia in care vrea sa dezvolte echipa de creatie de la GMP

"GMP este, cred, agentia independenta cu evolutia cea mai spectaculoasa din Romania. Dincolo de a fi prima care a adus un leu de la Cannes si de prezenta constanta pe podiumurile locale la Effie, ADOR sau ADC, GMP a aratat ca poate face campanii care inspira si performante pe clienti mari. Am gasit aici oameni frumosi, inca indragostiti de publicitate si sunt sigur ca vor iesi proiecte pe masura. In plus, dintotdeauna mi-am dorit sa lucrez la o agentie care sa imi poarte initialele :)", spune Mihai Gongu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related