Noaptea Agentiilor la Rusu+Bortun: cum o fi omul din spatele ad-ului?

Noaptea Agentiilor la Rusu+Bortun: cum o fi omul din spatele ad-ului?

Am pornit in Noaptea Agentiilor luand cu mine o dihanie de aparat de fotografiat care se incapatana sa nu functioneze pentru altcineva in afara de stapan. Din fericire, la Rusu+Bortun aveau un punct de ajutorare a presei unde ofereau suc, un sfat tehnic, o vorba buna...

Seara trecuta la Rusu+Bortun s-a sarbatorit orice numai advertising-ul nu. Atmosfera era una cat se poate de relaxata, incarcata de un miros de floricele proaspat facute si cu filme proiectate pe fundal. Deci nu mi-a fost greu sa gasesc un binevoitor care sa negocieze pentru mine cu camera de fotografiat. A fost cel mai bun prilej sa descopar celelalte pasiuni ale oamenilor din agentie, in afara de advertising. Si, dupa cum urma sa aflu mai tarziu, ma lovisem inevitabil de conceptul intregului eveniment: hai sa cunoastem pe oameni si pasiunile lor, pentru ca pe advertiseri si capacitatile lor profesionali ii stim deja.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Dana Pascu
acum 8 ani
Felicitari echipei Rusu+Bortun pentru sinceritate, pentru frumusete, pentru privirile senine si gandurile pozitive. Pe mine m-ati inspirat sa-mi iubesc profesia mai mult. Bravo!
Catalin Rusu
acum 8 ani
Multumim frumos, Dana :)!Branded


Related