Millenium Communications si Rusu+Bortun Brand Growers™ au dezvoltat "Turul Phenomenal Gillette"

Agentia de comunicare Millenium Communications impreuna cu agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers™ au dezvoltat Turul Phenomenal Gillette, proiectul care a permis barbatilor din Romania sa scrie istoria celei mai lungi stafete din lume si sa intre in Guinness World Records.

Turul Phenomenal Gillette a fost organizat cu ocazia lansarii in Romania a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiaza de tehnologia inovativa de barbierit cu 5 lame pentru confort si 1 pentru precizie si de un design modern, oferind cel mai bun barbierit de la Gillette.

"A fost probabil cel mai complicat proiect pe care l-am facut, de o mare complexitate logistica. Cu toate acestea a fost mult mai usor decat credeam. Ne incarcam cu energie dupa fiecare intalnire cu oamenii iesiti in strada sa aplaude alergatorul sau cu copiii ce marturiseau dupa trecerea stafetei: "cand am sa fiu mare, vreau sa fiu atlet", a declarat Stefan Petrescu, BTL Director, Millenium Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated