Cifra de afaceri a Mediapost Hit Mail creste cu 33% in primele 9 luni ale lui 2011 si ajunge la 5.5 milioane EUR

Compania de marketing direct si relational Mediapost Hit Mail a inregistrat o crestere de 33% a cifrei de afaceri in primele 9 luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 5.5 milioane EUR, potrivit unui comunicat de presa emis de Create Direct. Potrivit reprezentantilor companiei, marja de profit a grupului Mediapost Hit Mail se situeaza in limitele industriei, intre 5 si 10%.

Cresterea se datoreaza noilor clienti intrati in portofoliu, precum Reader’s Digest, diversificarii serviciilor oferite (din acest an, Mediapost Hit Mail furnizeaza servicii de geomarketing), dar si investitiilor in infrastructura: platforme logistice, date de marketing si dezvoltare de aplicatii de gestionare a proiectelor de marketing direct si relational.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related