[Noul context] Marian Șeitan: Exista de multi ani tehnologii noi care sunt blocate de elefantii din industrii

[Noul context] Marian Șeitan: Exista de multi ani tehnologii noi care sunt blocate de elefantii din industrii

Se intampla si lucruri interesante in aceste zile, nu doar nenorociri. Covidul a redus rapid rezistenta la schimbare, crede Marian Seitan, fondatorul Mediapost Hit Mail. De exemplu, anumite industrii sunt obligate sa iasa dintr-o stare de inertie comoda si profitabila, pe care o mentin de cativa ani in detrimentul consumatorului. 

Noua normalitate va pune consumatorul in centrul preocuparilor firmelor, cu adevarat, nu doar declarativ. 

Se construiesc cu mare viteza active digitale de o complexitate inimaginabila si utilizarea lor creste continuu si ajunge la masa critica in aproape toate domeniile, spune Marian Seitan. Iar aceasta pandemie nu determina o noua normalitate, ci mai multe normalitati succesive. O data ce prindem gustul pentru schimbare, cu greu ne vom opri iarasi si impotmoli in obiceiuri vechi . Cum arata inceputul acestei transformari, explica Marian Seitan in textul de mai jos. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mediapost Martech

Serviciile Mediapost Martech acopera domenii precum Digital Transformation sau Marketing Automation. Ca parte a grupului Mediapost, ce include si Interactions precum si alte companii de comunicare si marketing... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related