Adentity a sarbatorit, pentru prima data in Romania, Ziua Internationala a Non-violentei in Scoli

La initiativa agentiei de consultanta in relatii publice Adentity, pe 30 ianuarie a fost sarbatorita pentru prima data in Romania, Ziua Internationala a Non-violentei in Scoli. Elevii scolilor si liceelor bucurestene au fost chemati sa aplaude timp de un minut, in pauza de la ora 12.00, in semn de sustinere a luptei impotriva violentei din institutiile de invatamnt din Romania.

Actiunea a fost realizata cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si Politiei Capitalei si a reusit sa antreneze cateva zeci de mii de copii din clasele 1-12, care au creat, intocmai ca in celelalte tari ale lumii, "momentul de zgomot".
Cu toate ca s-a dorit in aceasta etapa ca evenimentul sa se desfasoare numai in Bucuresti, el a fost marcat, spre bucuria initiatorilor, si in alte orase ale tarii.
Cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Non-Violentei in Scoli agentia Adentity a anuntat si demararea programului educativ "Fii inteligent, Nu fi violent!", care se va materializa printr-o campanie de informare, una de educare si un concurs de proiecte inteligente intre institutiile de invatamant din Capitala, pe grupe de studii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related