Cristian Mucichescu incheie mandatul de Managing Director al OMD

La incheierea mandatului de 4 ani al lui Cristian Mucichescu in calitate de Managing Director al OMD, parte din OmnicomMediaGroup, responsabilitatile de conducere au fost preluate interimar de Carmen Tanasie (CEO, OmnicomMediaGroup si OMD Romania), alaturi de Eugen Terchila, coordonatorul activitatilor de Client Service, si de Nicu Laita (Media Director), informeaza un comunicat emis de grup. Agentia va avea un nou Managing Director incepand cu ianuarie 2012.

“A fost o decizie extrem de dificil de luat, dar consider ca la un anumit moment este indicat sa iti largesti orizonturile. Si cum poate fi acest lucru mai bine facut decat incercand, dupa foarte multi ani de activitate in agentie, sa fii si de partea cealalta, adica a clientului sau a furnizorului. In cazul meu, pentru urmatoarea perioada voi experimenta cum este sa fii in pielea uneia dintre cele mai mari companii din Romania. OMD Romania in 2011 este o agentie schimbata cu 180 de grade fata de anul 2008 cand am preluat-o: are o echipa extrem de frumoasa, dinamica si profesionista, care a contribuit din plin la urcarea in topul agentiilor de profil (RECMA), aceeasi echipa care a creat in acesti 4 ani numeroase proiecte frumoase pentru clientii ei, unele dintre ele fiind premiate la festivalurile de specialitate", a declarat Cristian Mucichescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related