Grupul de media Omnicom Media Group anunta schimbari la varf

Incepand cu 20 ianuarie 2008 in pozitia de Chief Financial Officer OMG Romania este Mihai Rusescu, un profesionist cu 14 ani de experienta in domeniu. De asemenea Ruxandra Stefan va cobori de la sefia OMD Romania. "Multumim Ruxandrei Stefan pentru munca depusa in ultimii 5 ani in OMD Romania si ii uram succes in continuare".

Incepad cu 1 Martie 2008 Optimum Media Direction va avea un nou Managing Director. Pana atunci interimatul va fi asigurat de catre Carmen Tanasie, CEO Omnicom Media Group, grup din care face parte si OMD Romania. Schimbarile aparute fac parte din politica de relansare a OMD Romania pe care OMG le implementeaza de la inceputul lui ianuarie 2008, si care vor pune OMD pe o directie mai agresiva in piata, care sa promoveze compania pe aceleasi coordonate ca si in lume si sa o pozitioneze intre cele mai inovative si creative agentii de media din piata romaneasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related