[Training IQads Kadett] Serban Alexandrescu, Headvertising

[Training IQads Kadett] Serban Alexandrescu, Headvertising

Ultimul training pentru cadeti din acest an va avea loc joi, 15 decembrie, si il aduce subsolul Kadett pe Serban Alexandrescu, fondator si asociat Headvertising. Serban vine sa le povesteasca membrilor IQads Kadett despre ce inseamna sa gandesti si sa scrii un script de spot, fie ca este vorba despre un spot publicitar, fie despre un scurtmetraj cu tema impusa.

Serban a fondat in 1998 agentia Headvertising. Departamentul de creatie pe care l-a construit a fost autorul a numeroase premiere nationale - a obtinut primul Golden Drumstick pe video la Portoroz si primul Golden Watch obtinut de o campanie romaneasca la acelasi festival. Serban a fost vice-presedinte al Romanian Advertising Agencies Association si presedinte fondator al Art Director’s Club of Romania. De asemenea, a predat scenaristica si publicitate la sectia de Comunicare Audiovizuala din cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie.

Discutia lui Serban cu cadetii va fi urmata de o vizionare a unei proiectii care include filmele castigatoare din ultimii ani in cadrul competitiei Done in 60 seconds, unde participantii trebuie sa refaca in 60 de secunde filmul preferat si in juriul caruia face parte si Serban, pentru Romania.

Seara va fi incheiata de petrecerea de Kadett Xmas Party, o reuniune a cadetilor inainte de Craciun, pentru a schimba cadouri si impresii de la trainingurile din 2011.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului -www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related