Vesti bune pentru antreprenorii romani

Peste 150 de persoane au aflat cum pot deveni antreprenori de succes, prin intermediul evenimentului Doing Business Start-Up desfasurat pe 23 martie, la Camera de Comert si Industrie Bucuresti. Conferinta a fost organizata de DotCommerce Romania, revista Link, Asociatia pentru Tehnologie si Internet (APTI) si Selenis si a beneficiat de sprijinul Quadrant-Amroq Beverages (Pepsi), C.C.I.R., ANIMMC-EMPRETEC. Scopul intalnirii l-a constituit prezentarea elementelor care stau la baza dezvoltarii unei afaceri de succes.

Evenimentul a fost deschis de Aneil Singh, Coordonator de Proiecte Speciale in cadrul Delegatiei Comisiei Europene, care a vorbit despre evolutia economica a Romaniei si despre beneficiile pe care le vor resimti antreprenorii in urma integrarii in Uniunea Europeana. Singh a precizat ca vor fi disponibile numeroase programe de finantare care sa ajute antreprenorii in dezvoltarea unei afaceri si si-a exprimat increderea in potentialul Romaniei fata de celelalte state care au devenit recent membre UE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related