Bani si Cultura de la Cotidianul.

Cotidianul face acum un nou pas in rafinarea layoutului si lanseaza o serie de suplimente zilnice, pentru amatori si profesionisti.
"Prin acest facelift, layout-ul isi pastreaza in mod vizibil genele initiale, dar avanseaza serios in directia expresivitatii. Ne-am propus un ambalaj mai flexibil si asta am obtinut: acelasi Cotidianul, dar mai bine impachetat. E un progres de etapa", argumenteaza schimbarea Doru Buscu, Director Editorial.

Gradul de motivatie si de satisfactie a cititorilor Cotidianul va fi crescut prin extensiile de continut pe care le vom propune in fiecare zi a saptamanii.
"Suplimentul Bani & Profit e o extensie logica a ziarului, e spatiul suplimentar pe care Cotidianul il ofera subiectelor ultilitare si de constructie, care abia mai incapeau in ziar. Am gindit o structura simpla, concisa si atractiva pentru marile probleme mici si micile probleme mari ale economiei. Actiunea se petrece in universul personal: investitii personale, oportunitati rapide, securitate financiara, credite individuale. Intreg universul banilor e instrumentalizat si pus in folosul imediat al cititorului. Este ceea ce un ziar nu poate oferi in regim zilnic. E un tip de informatie prelucrata, extrem de utila si de rar intilnita in presa cotidiana." a afirmat Doru Buscu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related