[Training IQads Kadett] Maria Dinu, Coca-Cola HBC Romania

[Training IQads Kadett] Maria Dinu, Coca-Cola HBC Romania

Primul training din 2012 va avea loc pe 2 februarie si va fi dedicat managementului de cariera. Clubul Kadett va gazdui, de aceasta data, pe Maria Dinu, HR Business Partner Supply Chain la Coca-Cola HBC Romania. Maria le va vorbi cadetilor despre ce inseamna sa ai un plan de cariera, despre instrumentele care te pot ajuta sa il construiesti, despre stabilirea obiectivelor si despre obstacolele ce pot aparea in planificarea unui traseu profesional. Intalnirea va contine, de asemenea, si o componenta in care se vor folosi instrumente de coaching de cariera, cadetii putand exprima nelamuririle sau intrebarile lor despre propria cariera.

Motivul pentru care IQads Kadett deschide seria de traininguri ale acestui an cu unul ce se axeaza pe managementul de cariera tine de identificarea necesitatii de a le transmite cadetilor o perspectiva mult mai larga asupra modului in care se construieste o cariera in industria de marcom, mai mult decat invatarea meseriei in sine. Intalnirea cu Maria are deci rolul de a oferi sprijin in sistematizarea si planificarea propriei profesii, in conditiile in care industria de marcom se sustrage deseori rigorilor clasice in ceea ce priveste managementul carierei.

Maria Dinu este HR Business Partner Supply Chain la Coca-Cola HBC Romania si simultan scrie un blog de Life Management si Coaching. Cariera sa a inceput intr-o asociatie studenteasca. Acesta a fost locul in care a invatat ce inseamna recrutare, interviuri, training-uri, coaching si evaluarea performantelor. Pana in prezent, a fost trainer si consultant la CODECS, iar ulterior s-a alaturat echipei de la Procter&Gamble, unde, urcand pe scara ierarhiva, a experimentat diversele arii de Resurse Umane. Din august 2010 lucreaza in Coca-Cola HBC Romania, sustinandu-i pe cei din Supply Chain pentru a fi manageri din ce in ce mai buni de resurse umane. Lucrurile pe care Maria le scrie in timpul liber pe tema organizarii vietii si coaching se pot gasi pe blogul sau, www.lifetoolkit.net

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului -www.IQadsKadett.ro.Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related