1000 de mesaje de dragoste generate prin aplicatia Boromir cu ocazia Valentine's Day

Cu ocazia zilei indragostitilor, Propaganda a dezvoltat pentru fanii de pe Facebook ai Boromir o aplicatie prin care acestia puteau sa-si faca declaratii de dragoste pe wall, mesajele fiind afisate si pe mediafatada magazinului Cocor, informeaza un comunicat emis de Propaganda. Pentru o zi, sloganul Boromir, "Imparte Bucurii", a fost schimbat in "Imparte Dragoste", idee in jurul careia s-a invartit si aplicatia.

Mesajele au rulat de pe pagina de Facebook Boromir pe ecranele magazinului Cocor, timp de 12 ore (de la 9 dimineata la 9 seara). O data pe ora, cel mai emotionant mesaj a fost premiat cu o inima uriasa din fursec si a fost afisat in ecranul lateral din stanga panoului principal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related