Fotbalistii Messi, Didier, Torres, Lampard, Wilshere, Agueno si DJ-ul Calvin Harris sustin noua campanie globala Pepsi "Kick in The Mix"

[UPDATE] Pepsi a lansat campania globala "Kick in The Mix", care va fi sustinuta de fotbalistii Leo Messi (de trei ori castigator al premiului FIFA "Fotbalistul anului"), Didier Drogba, Fernando Torres, Frank Lampard, Jack Wilshere si Sergio 'Kun' Agueno si DJ-ul si totodata producator si autor de track-uri muzicale Calvin Harris, informeaza un comunicat emis de GMP PR.

Campania cuprinde executii TV, activitati de PR, activari in mediul digital si executii in-store iar o parte din spot a fost filmata la studiourile de la Buftea in decembrie 2011. Spotul va fi difuzat pe posturile de televiziune la nivel global incepand cu luna aprilie 2012.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related