Medic One devine agentie independenta sub conducerea Oanei Cociasu

Dupa ce pana acum a functionat ca partea grupului Lowe&Partners, Medic One, divizia specializata in comunicare medicala a grupului Lowe, devine companie independenta si va fi condusa de Oana Cociasu, din pozitia de Managing Partner, informeaza un comunicat emis de Gollin Harris. Medic One ofera toata gama de servicii de advertising, singura deosebire fiind categoria de produse careia se adreseaza: medicamente, servicii medicale, campanii educationale in domeniul sanatatii, marketing social.

"Piata de comunicare medicala este foarte dinamica, lucru reflectat si de investitiile in comunicare care au plasat aceasta industrie pe prima pozitie in topul advertiserilor in ultimii doi ani. De aceea am considerat ca este oportun sa lansam o agentie dedicata, construita in jurul nevoilor specifice acestei industrii. Alaturi de Oana, care este medic de profesie si care ne este partener de peste 12 ani, am decis sa consolidam businessul Medic One, intr-o formula mult mai extinsa fata de cea sub care am functionat in ultimii ani, pentru a raspunde mai bine nevoilor actuale ale pietei", a declarat Veronica Savanciuc (Presedinte si CEO, grupul Lowe).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related