Angajat SmartPoint, premiat cu distinctia “Best Kingston Local PR Rep 2011”

Kingston Technology Europe a recompensat PR Consultantul SmartPoint Traian Teglet cu premiul “Best Kingston Local PR Rep 2011” pentru rezultatele campaniilor derulate anul trecut, informeaza un comunicat emis de agentie. Acest rezultat a fost obtinut intr-o competitie care a reunit proiectele reprezentantilor a 20 de agentii din piete precum Marea Britanie, Germania, Franta, Africa de Sud sau tarile nordice.

"Primul loc in EMEA in 2011 este o recunoastere internationala majora pentru echipa de PR SmartPoint. Reflectarea in plan global a rezultatelor campaniilor implementate in Romania este un succes la fel de important. Acest rezultat vine sa confirme rezultatele foarte bune din ultimii ani atat in Romania cat si in Serbia, unde acoperim activitatile de PR pentru Kingston Technology. Proiectele dezvoltate in jurul comunitatilor de entuziasti si sincronizarea la prioritatile pe liniile de business in executia planului de comunicare au facut diferenta in 2011", a declarat Catalin Patrasescu (Managing Partner, SmartPoint).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related