Aplicatie ce promoveaza licitatiile de arta dezvoltata de Infinit Solutions Agency

Agentia Infinit Solutions a dezvoltat pentru casa de licitatii Artmark o aplicatia de Facebook ArtWars prin care utilizatorii pot simula achizitionarea de tablouri in licitatiile Artmark, intrand astfel in concurs pentru a castiga un tablou de Nicolae Grigorescu sau o gravura de Salvador Dali, informeaza un comunicat emis de Eye PR.

Aplicatia ArtWars isi propune sa evidentieze avantajele investitiei in arta, care includ atat o valoare estetica cat si o alternativa financiara sigura pe termen lung.

Mecanismul de participare implica inscrierea utilizatorilor in concurs unde au la dispozitie o suma virtuala de 10.000 de euro pe care o pot folosi pentru a simula cumpararea de opere de arta in cele 4 runde de licitatii: Licitatia de Martisor: Pictura si Sculptura (21 februarie), Licitatia de Primavara (22 martie), Licitatia de Art Nouveau si Romantism (10 aprilie) si Licitatia "Vechi maestri ai picturii romanesti (sec XVII – XIX)" (17 mai).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related