Infinit Agency (Stefanini Infinit) semnează pentru Unilever o nouă campanie Cif

Infinit Agency (Stefanini Infinit) semnează pentru Unilever o nouă campanie Cif

Într-o perioada în care lumea stă mai mult în casă, Unilever împreună cu Infinit Agency (Stefanini Infinit) lansează un nou proiect de creație pentru relansarea brandului Cif.

Noua campanie Cif Power & Shine promovează rebrandingul și îmbunătățirea produselor Cif deja cunoscute, Cif Power & Shine Baie și Bucătărie sunt produse ce aduc în prim plan curățenia fără efort.

Gama de produse Cif Power & Shine a fost creată special pentru Baie și Bucătărie, cu o nouă formulă lichidă derivată din resurse naturale, acum oricine poate avea grijă de suprafețele casei fără efort. Rezultatul este 100% curat. Pentru a demonstra beneficiile noilor produse Cif Power & Shine, Stefanini Infinit împreuna cu studioul de producție Diud a creat o serie de video-uri desprinse din viața tuturor comunicând astfel cât de ușor este să ai o casă curată și fără bacterii pentru mai mult timp.

Campania promovează pilonii de comunicare ai brandului Cif prin grija pentru planetă, suprafețe, sănătatea ta și a familiei tale precum și ușurința cu care produsele te ajuta să scapi de murdărie.

"Pandemia a reprezentat pentru noi o oportunitate de a realiza lucrurile altfel decat așa cum eram obișnuiți. Complet diferit fata de tiparul clasic. Am invatat ca putem lucra ca o echipa chiar și de la distanța, iar tehnologia ne-a ajutat sa fim aproape unii de alții, să putem da feedback în timp real, și să ne adaptam din mers la neprevazut. A fost cu adevărat o experienta inedita din care am invatat multe lucruri.", Anca Cojocaru (Brand Manager Cif). 

"În noul univers digital nu s-a schimbat doar maniera de comunicare, ci s-au deschis și alte metode de lucru. În urma măsurilor luate în ultimele doua luni și a formulei de work from home, noua campanie CIF a fost executată 100% remote. Acest proiect a fost o provocare pentru amândouă. Pentru prima oară nu am putut fi fizic prezente în studio, dar am reușit sa coordonăm filmarea cu inventivitate prin diferite aplicații. Conceptul se bazează pe ideea de convenience care demonstrează versatilitatea, calitatea și ușurința de folosire a noilor formule Cif Power & Shine. Rezultatul final este o dovadă a unei colaborări eficiente chiar și la distanță.", Ioana Balteșiu și Simina Florea (Echipa de Creație, Senior Art Director & Senior Copywriter).

 

“A fost o provocare. La momentul respectiv, fiind primele zile de stare de urgență, nu existau protocoale pentru producția video și a trebuit sa gandim fiecare detaliu al implementării din toate unghiurile, astfel incat sa ne protejam. În mod normal, pentru aceasta filmare, aveam nevoie de o echipa mult mai complexă. Nu facem asta de obicei pentru ca este important sa ne miscam rapid și eficient pe set, dar în acest context am redus drastic echipa și s-a filmat în doar 4 persoane – regizor, DOP, prop master și gaffer. A fost o premiera pentru mine ca producator sa nu fiu pe set la o filmare, scenograful a lucrat de acasă, iar tot decorul a fost construit într-un singur om, timp de mai multe zile.

Am cumparat online propsurile pentru a evita alergatura prin magazine și le dezinfectam la studio, completam declarații de deplasare pentru echipa implicată, aveam costume de protectie, pastram distanța, ne spalam regulat pe maini, iar nesiguranță socială și deciziile spontane luate de Guvern în starea de urgență ne făceau să fim pregatiti din moment în moment sa anulam filmarea (chiar și cu câteva ore înainte) și să ne orientam spre post-productie / animatie. Am tinut legatura online cu echipele Stefanini Infinit și Unilever pentru aprobarea cadrelor. A fost un exercițiu de încredere, am avut din plin suportul și înțelegerea acestora, care au stat cu noi pentru feedback pe tot parcursul filmării, de la distanță. A contat enorm asta, nu am fi reușit altfel. Suntem foarte mandri de rezultat, a meritat tot efortul. Și tot overtime-ul :).”, Claudia Asanache (Creative Producer at DIUD

 

Echipele participante:

Echipa Infinit Agency (Stefanini Infinit):
Răzvan Palea - Account Manager
Iris Gologan - Digital Strategy & Global Head of Data Analytics
Matei Curtașu - Global Creative Director
Ruxandra Matache - Group Creative Director
Simina Florea - Senior Copywriter
Ioana Balteșiu - Senior Art Director
Ana Dinu – Strategy & Business Development Coordinator

Echipa Cif Unilever:
Anca Cojocaru - Brand Manager Cif
Adrian Calarasu - Digital Category Manager HC Unilever South Central Europe
Cristina Brandusoiu - Category Manager Home & Hygiene South Central Europe at Unilever

Echipa DIUD:
Director – Andrei Gheorghe
Production Manager – Asanache Claudia
DOP – Zoran Simulov
Gaffer – Adrian Bulgariu
Art Director – Flavia Barabas
Prop Master – Valentin Stefan
Post Production Manager – Alexandra David
Editing – Alexandru Yatesey

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related