Cum si unde se nasc ideile creativilor romani

Cum si unde se nasc ideile creativilor romani

Inspirati de cateva articole din New York Times despre ultimele tendinte in materie de brainstorming ce vorbesc despre izolarea care sporeste creativitatea si cum se salveaza cei care trebuie sa scrie zilnic de avalansa de informatie, i-am intrebat pe cei mai priceputi creativi in a invoca zeul ideilor stralucite despre cum decurge procesul de extragere a ideilor in agentiile lor. Dupa ce v-am prezentat cateva concluzii despre ce face un brainstorming productiv, astazi va povestim despre cum arata locurile in care acesta se intampla si cat de tehnologizate sunt ele.

Poate ca primavara de afara e de vina pentru multimea de raspunsuri ce sustin scoaterea brainstorming-ului dintre cei 4 pereti ai salii de conferinte din agentie. Sau poate ca e chiar mai productiv sa iesi din sala de sticla si sa privesti copacii, cerul si natura (oricat de ne-pitoreasca ar fi ea in oras).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related