BrandTailors a creat identitatea noii marci Rancho destinate exclusiv barbatilor

BrandTailors a creat identitatea noii marci Rancho destinate exclusiv barbatilor

Identitatea Rancho - noua marca de produse ready meals din portofoliul Scandia Foods a fost creata de BrandTailors, informeaza un comunicat emis de agentie. Noua marca se adreseaza satisfacerii nevoilor de consum specifice barbatilor din punct de vedere al tipologiei produselor ce au ca atribute satietatea, continutul ridicat de carne si gustul picant.

"Cu adresabilitate clara, Rancho reuseste sa genereze si induca asocieri ‚tari’ precum caracterul ferm, masculinitatea si un ego puternic, in randul consumatorului tinta – barbatul. Prin deschiderea catre un segment prea putin explorat al industriei de produse alimentare din Romania, odata cu crearea Rancho, am reusit sa impulsionam necesitatea diferentierii categoriilor de public si a nevoilor caracteristice acestora in vederea generarii de noi premise care sa favorizeze cresterea in categoriile bunurilor de larg consum", a declarat Anca Tazlaoanu (Brand Consultant).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related