Ce se intampla cu banii stransi prin proiectele umanitare – tema competitiei Grand Challenge for Communications 2012

Anul acesta, brieful propus de Grand Challenge for Communications, o competitie organizata de Bill & Melinda Gates Foundation in parteneriat cu Cannes Lions, le cere creativilor sa realizeze un proiect care sa rezolve problema perceptiei asupra ajutorului la nivel mondial. Daca majoritatea campaniilor de strangere de fonduri pun accentul pe motivele pentru a dona, ramane insa problema ca cei care s-au implicat in campaniile sociale rareori vad si rezultatele finale obtinute cu ajutorul sumelor stranse. Date despre aceasta competitie au fost prezentate astazi in cadrul unei conferinte organizate de McCann Erickson la care au participat reprezentanti ai Publicis, Next Advertising, Saatchi & Saatchi, Starcom, Brandstalk, GMP, IAA si The Alternative School.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Aurel Racautanu
acum 7 ani
La ce se refera update-ul?? Daca se poate sa fiti un pic mai expliciti: care este "problema', unde pot fi trimise ideile, etc...


Related