Publicis One anunță managementul local din România

Publicis One anunță managementul local din România
  • Toate brandurile Publicis Groupe prezente în România, inclusiv Zenith, vor opera sub umbrela Publicis One
  • Teddy C. Dumitrescu - Chief Executive Officer, Ștefan Iordache - Chief Operating Officer și Mihaela Botea - Chief Financial Officer vor conduce Publicis One România
  • Maria Tudor, CEO Zenith România, a fost numită Chief Media Officer pentru toate operațiunile media ale Publicis One din centrul și estul Europei (CEE) - Zenith, Starcom, Mediavest, Optimedia/Blue 449

Publicis One a anunțat astăzi managementul local din România, numit de Misa Lukic, Chief Executive Officer, CEE. Publicis One este compania globală de comunicare ce reunește toate brandurile și capabilitățile Publicis Groupe sub același acoperiș. Cu aproximativ 8.000 de angajați, operațiunile Publicis One sunt prezente în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

Publicis One este un model inovator de business, pe care Publicis Groupe îl va implementa în 50 de țări de pe tot globul – în afara principalelor sale piețe. Recunoscând nevoia simultană de specializare și integrare în marketingul actual, Publicis One este conceput având la bază preocupările oamenilor de marketing și își propune să ofere o soluție integrată, ce reunește cei mai buni specialiști din domeniu. Acest model este destinat să ofere clienților soluții complete, incluzând acces facil și flexibil la o gamă diversă de experți și capabilități.

În România, brandurile aflate sub umbrela Publicis One sunt: Leo Burnett, Publicis, Saatchi & Saatchi, Starcom, Optimedia, MSLGROUP The Practice, Publicis Consultants, iLeo, Nurun, The Geeks, Publicis Dialog și Publicis Events. Din ianuarie 2017, Zenith România, una dintre cele mai importante agenții de media de pe piață în ultimii 16 ani, va contribui cu echipa de talente și cultura sa organizațională la succesul și progresul familiei locale, Publicis One.

Toate brandurile de agenții menționate vor continua să existe și să opereze în sistemul Publicis One.

“Suntem entuziasmați de noile oportunități pe care le putem accesa cu Publicis One în România. De-a lungul anilor, am dezvoltat, prin intermediul agențiilor noastre, un spectru puternic de capabilități care răspund nevoilor de comunicare ale clienților noștri. Nu mai este vorba numai despre comunicare și creativitate, ci despre a fi capabili să contribuim la transformarea business-urilor clienților noștri. Structura Publicis One reprezintă un pas înainte, ce ne permite să intergrăm experiența pe care o avem și să oferim clienților abordări holistice, care să răspundă nevoilor lor actuale de transformare și diferențiere,” a spus Lukic.

El a adaugat: “În România, clienții noștri au putut deja să beneficieze de un model integrat de tipul Publicis One, care a fost implementat local în ultimii ani. Operațiunile din România au înregistrat succese remarcabile: Publicis România a fost desemnată Agenția Anului la Golden Drum, MSLGROUP The Practice a fost desemnată Agenția Anului în România pentru a patra oară, ca să numim doar câteva dintre cele mai recente realizări. Cu cele mai puternice operațiuni de media, servicii de consultanță de top, creație și leadership digital recunoscute, Publicis One are toate premisele pentru o ascensiune sigură în România!”

 La nivel local, Publicis One va fi condus de către Teddy C. Dumitrescu, Chief Executive Officer, Ștefan Iordache, Chief Operating Officer și Mihaela Botea, Chief Financial Officer.

“Trebuie să eliminăm aspectele complicate din industria noastră. Clienții caută mai puține persoane de contact, care să cunoască discipline cât mai variate. Cum putem răspunde acestei nevoi și cum se poate lucra în cel mai productiv mod? Acestea sunt provocările de astăzi ale clienților, mai ales dacă avem în vedere timpul și eforturile investite încă dinainte ca problemele cu care ei se confruntă să fie corect identificate. Publicis One România va oferi o soluție simplă și puternică: Specializare și Integrare”, a declarat Teddy C. Dumitrescu

“Am stabilit o structură modulară cu talente și capabilități ce oferă mixul de Strategie, Creație, Date și Tehnologie, transformate în Soluții de Business. Operăm ca agenții separate, fiecare cu o cultură și organizare individuale, dar care își împart instrumentele, resursele și platformele de colaborare și livrează o Soluție unică, puternică. Aceasta este Publicis One România”, a adăugat Ștefan Iordache.

Toți membrii echipei locale de management Publicis One și-au intrat deja în roluri.

În plus, Maria Tudor, CEO Zenith România, a fost numită Chief Media Officer pentru toate operațiunile media ale Publicis One - Zenith, Starcom, Mediavest, Optimedia/Blue 449, pe toate piețele CEE. Ea va prelua noua poziție începând cu luna martie 2017 și se va concentra pe maximizarea valorii capabilităților media ale grupului, dar și pe stabilirea unor centre de excelență în regiune.

Jarek Ziebinski, Global CEO, Publicis One: „O regiune dinamică și cu multe oportunități de business, Europa Centrală și de Est este o componentă cheie a operațiunilor Publicis One. Sub conducerea CEO-ului regional, Misa Lukic, și a liderilor locali, nu am nicio îndoială că vom implementa cu succes modelul Publicis One în piețele din CEE, care vor aduce valoare și vor genera creșterea business-ului clienților noștri. De asemenea, cred că prin acest model creăm o nouă oportunitate de exprimare a talentului nostru, care va genera noua creativitate de care au nevoie companiile astăzi.”

 

Publicis One este o companie globală de comunicare care reunește capabilitățile și experiența Publicis Groupe sub același acoperiș. Construit în jurul nevoilor clienților, Publicis One este un model ce recunoaște necesitatea simultană de specializare și de integrare în marketingul actual. Condus de Jarek Ziebinski, Global CEO, Publicis One operează cele patru soluții ale Publicis Groupe: Publicis Communications (Publicis Worldwide cu MSLGROUP, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi și BBH), Publicis Media (Starcom, Zenith, Mediavest | Spark, Optimedia | Blue 449), Publicis.Sapient (SapientNitro, DigitasLBi, Razorfish, Sapient Consulting) și Publicis Health (Digitas Health, Publicis LifeBrands, Saatchi & Saatchi Wellness). Operațiunile Publicis One, cu peste 8.000 de angajați în 50 de țări, sunt prezente în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Suntem uniți de ambiția Publicis Groupe de a livra clienților valoarea “The Power of One”.

Despre Publicis Groupe – The Power of One

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] este lider global în marketing, comunicare și transformare digitală. Activ în întregul lanț valoric, de la consultanță la creație și producție, Publicis Groupe oferă un model unitar, fluid și transversal ce le pune la dispoziție toate instrumentele și capabilitățile. Publicis Groupe este organizat în patru hub-uri: Publicis Communications, Publicis Media, Publicis.Sapient și Publicis Health. Aceste patru hub-uri operează pe principalele piețe, iar pe celelalte piețe sunt implementate prin intermediul Publicis One.

Publicis One este o ofertă de servicii integrate, ce asigură know-how-ul Publicis Groupe către toți clienții, sub aceeași umbrelă. Prezent în peste 100 de țări, Publicis Groupe numără aproape 80.000 de angajați.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related